Kina implementerer makrokonomiske politikk for ke veksten

canada goose billig Selv om indikatorene viste at nringsvirksomheten ble avkjlt noe i juli, forventes den kinesiske konomien forbli robust i de kommende mnedene, stttet av mer mlrettede tiltak for bekjempe veksten, har tjenestemenn og konomer sagt. canada goose billig

canada goose dunjakke Som forbruk, industriproduksjon og anleggsmidler viste alle noen mykningstegn i juli, sterkere og det var behov for mer samordnet innsats ‘s snart som mulig’ for forbedre ‘svake ledd’ i konomien, iflge analytikere. canada goose dunjakke

De bemerket at staten har lovet finjustere makrokonomiske politikk Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada og Canada.

Detaljomsetningen kte med 8,8 prosent i juli fra ret fr, noe som avtar fra rets vekst i juni, 9 prosent, iflge National Bureau of Statistics.

canada goose norge forhandler Dataene pekte p noe avtagende ettersprsel etter slike varer som kosmetikk og mobiltelefoner. canada goose norge forhandler

canada goose outlet norge https://www.canada-goose-jakker.com Kinas industriproduksjonsvekst undershot forventninger, stende p 6,6 canada goose outlet i chicago prosent fra januar til juli, 0,1 prosentpoeng lavere enn januar januar tallet, sa byret. canada goose outlet norge

canada goose norge nettbutikk Industriell vekst i produksjonen har blitt presset av regjeringens strenge forurensningskontroller i frste halvdel og usikkerhet om verdenshandelsutsiktene, i forbindelse med den fortsatte Kina-amerikanske handelsskaden. canada goose norge nettbutikk

canada goose importr norge Anleggsinvesteringene steg canada goose outlet 5,5 prosent r i r i januar til juli, 0,5 prosentpoeng, mindre enn det som ble registrert i frste halvr. canada goose importr norge

Juli-dataene kommer etter at beslutningstakere besluttet utrullere mer mlrettede tiltak for takle konomiske utfordringer og motvirke bekymringer over enhver avkjling av konomien, mens de fortsetter gjre mer for dempe konomiske risikoer.

canada goose norge nettbutikk ekte Iflge et mte i Canadas politiske kommune for det kommunistiske partiet i China Central Committee holdt i juli, br det arbeides for holde sysselsetting, finanssektoren, utenrikshandel, utenlandske og innenlandske investeringer og generelle forventninger stabile. canada goose norge nettbutikk ekte

Det har blitt gjort endringer for holde veksten p rette spor, blant annet arbeidet med redusere finansieringskostnader og forbedre finansieringen av sm bedrifter og private firmaer, og ke ettersprselen etter investering p Canada.

‘Vi forventer at regjeringen skal innfre flere tiltak for fortsette gjennomfre reformer og fremme pning for stabilisere veksten,’ sa Wang Qing, sjefkonom for Golden Credit Rating International.

canada goose i norge Wang forventer en stor gjenoppbygging i infrastrukturinvesteringer som vil bidra til vekst. canada goose i norge

Liu Wenqi, en analytiker med China International Capital, sa at hun forventet en sterkere press for utvide innenlandsk ettersprsel og gjre strukturelle tilpasninger.

‘Videre nedgang i investeringer og forbruk i juli betyr at politikk m justeres i raskere tempo,’ sa Ms Liu.

canada goose salg ‘Mens tidligere konomiske data syntes slappe av litt i juli, viser et lavere enn forventet niv at det er behov for forbedre koordineringen p tvers av avdelinger for stabilisere veksten og unng en’ ondskapsfull sirkel ‘forrsaket av stramming av konomiske forhold i de siste mnedene,’ sa Liu. canada goose salg

canada goose jakke oslo Kinas nye yuan-ln overgikk markedsforventninger i juli, i lpet av hvilken tid veksten i Canadas brutto pengemengde (M2) steg til en fem mned hy etter at sentralbanken skt ke politisk sttte for Canada finansielle sektorer blant nedtrykket. canada goose jakke oslo

canada goose norge Til tross for bekymringer for at regjeringen kan g tilbake til den gamle strategien for stole p gjeldsvekst, sier Gao Ting, leder for Kinas strategi p UBS Securities, at han regner med at regjeringen ikke vil tillate en stor pengeinvestering og vil holde seg til sin delaktige kampanje, som dagens likviditetsniver har mtt sentralbankens ml canada goose norge.

Leave a Comment

Your email address will not be published.